Gepost op

3PAK 2018 – Een diepgrijze idylle aan de Arendstraat – Tim Hofman

Tim Hofman is de auteur van het korte verhaal Een diepgrijze idylle aan de Arendstraat.

Over Tim

“Ik ben heel, heel trots dat ik een van de gezichten mag zijn voor de Boekenweek voor Jongeren! Het sluit aan bij zowel mijn liefde voor literatuur als mijn missie om het op te dienen aan jonge mensen. Mijn rijmbundel was een eerste stap, een verhaal schrijven voor 3PAK gaat een flinke stap verder.”

Tim Hofman is columnist, dichter en BNNVARA presentator. Hij vierde grote successen met zijn bestsellerbundel Gedichten van de broer van Roos (Meulenhoff) en met de Stembus, een initiatief om meer jongeren aan te sporen te stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Het verhaal dat hij schrijft voor 3PAK is zijn officiële prozadebuut.

Introductie-video’s

Vóór je het verhaal gaat lezen, kun je deze twee video’s al even kijken. Tim vertelt kort wat je te wachten staat en leest een stukje voor.

De discussie-video’s

Je hebt het verhaal gelezen, en gaat het nu bespreken met elkaar. Daar kun je de discussie-video’s heel goed bij gebruiken. We hebben met de schrijver video’s gemaakt over drie belangrijke thema’s uit het verhaal. En bij die thema’s hebben we samen met de auteur discussie-vragen bedacht.

Kies hieronder welk niveau discussie-vragen je voorgeschoteld wilt krijgen. We hebben ze op pittigheid ingedeeld in één, twee of drie pepers.

Discussie-video's

De Arendstraat – Tim Hofman – Playlist 1

1 peperDe playlist met de 1 peper discussievragen. Smakelijk.

De Arendstraat – Tim Hofman – Playlist 2

2 pepersDe playlist met de 2 pepers discussievragen. Best pittig.

De Arendstraat – Tim Hofman – Playlist 3

3 pepersDe playlist met de 3 pepers discussievragen. Hot!

 

Terug naar de 3PAK Homepage

Geef een reactie