Gepost op

Book&Club voor Bibliotheken

Wil je als bibliotheek de boekbesprekingen in je bibliotheek een flinke boost geven, of de leesclubs in je regio ondersteunen met de Book&Club discussie-video’s? Hieronder vind je alle opties. Heb je speciale wensen of wil je als bibliotheek meerdere abonnementen afnemen om deze aan te bieden aan leesclubs? Neem dan contact met ons op!

1. Leesclubs in de bibliotheek

Organiseer je als bibliotheek zelf leesclubs, in de bibliotheek (in-house), begeleid door een bibliotheekmedewerker of vrijwilliger? Neem dan als bibliotheek een Book&Club leesclubabonnement.

Dit abonnement is er in vier smaken: maand-, kwartaal-, half jaar- en jaarabonnement. Je hebt al een abonnement voor € 9,95 per maand. Met een abonnement krijgt één persoon (bijvoorbeeld de bibliotheekmedewerker) een login (e-mailadres + wachtwoord). Daarmee heb je voor de gekozen periode toegang tot alle discussie-video’s.

Ben je een grote bibliotheek, en maak je op jaarbasis gebruik van Book&Club met meer dan 500 lezers, dan wordt een donatie of een Founding Friends abonnement zeer gewaardeerd.

2. Externe leesclubs, ondersteund door de bibliotheek

Ben je een bibliotheek die externe leesclubs in je regio ondersteunt? Dan kun je de leesclubleden wijzen op Book&Club en ze aanraden een leesclubabonnement te nemen. Wil je ze een mooie aanbieding doen? Op verzoek kunnen bibliotheken 10% korting geven aan leesclubs in hun regio. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een kortingcode-voucher.

Leesclubabonnement: dit abonnement is er in vier smaken: maand-, kwartaal-, half jaar- en jaarabonnement. Je hebt al een abonnement voor € 9,95 per maand. Met een abonnement krijgt één persoon (een leesclublid) een login (email adres + wachtwoord). Daarmee heb je voor de gekozen periode toegang tot alle discussie-video’s.

Meld je aan voor de gratis Book&Club nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de nieuwste titels, nieuws en meer.

Geef een reactie